jueves, 28 de julio de 2011

DIJOUS...RECTA FINAL ¿?

Na Cati no s'en pot avenir de que ja nomes quedi un dia complet, que passat demà ja acabam, com pot ser? es demana ...
La jornada d'avui dijous ha consistit en una sortida pels voltants de la vila amb la presència del cicliste campaner Pere Mas i , una vegada mes, també ens ha acompanyat n'Eusebi Colomer, tot això, com podeu veure a les imatges, amb la bicicleta de carretera.
Després del dinar, seguint la programació prevista, ens ha visitat na Margalida Vicenç i ens ha fet una interessantíssima xerrada de primers auxilis, sobretot enfocada al ciclisme i l'esport en general, i acte seguit, tocava english session! ha vingut la teacher i hem realitzat una sessió d'anglès també enfocada, com no podia ser d'una altre manera, a la bicicleta i tot lo que l'envolta.
Ja per tancar la jornada, hem fet equips i Gincama Nocturna!!! 5 equips, 5 estacions i a jugar s'ha dit. Les estacions consistien en circuits d'habilitat, equilibri, velocitat ... 
I ara toca descansar, que demà tornam a tenir un dia intens: colcar a cavall, acrobàcies, volta nocturna amb els de la Penya Ciclista Porrerenca... que per cert, ens han dit que l'han preparada grossa! hi ha molta gent de la vila que vindrà a acompanyar els nostres joves ciclistes i llavors acaben amb un sopar i tot lo que vengui... meam si el dissabte a la cloenda n'hi haurà que vindran amb cara de son ¿?.





2 comentarios:

  1. AIXO ES FANTASTIC , JA NOSE SI DISFRUTEN MES ES MONITORS O ES NINS.
    SEGUR QUE ESPROXIM ANY NO SERAN 20 SINO QUE 50.
    UNA ABRAçADA A TOTS.

    ResponderEliminar