martes, 26 de julio de 2011

CONTINUAM PEDELANT

 La segona jornada del campus ha tengut dos eixos ben atractius: Les sortides en ruta i les xerrades. Per començar el matí l'expedició de participants ha partit cap a l'indret més emblemàtic de Porreres. Monti-sion és a l'hora un lloc de culte i peregrinació però també tot un repte per a molts esportistes i especialment ciclistes que hi pugen ja sia per la carretera o amb descensos per les dreceres. Idò això és el que han fet el matí els nines i nines gaudint i provant les pujades i baixades del puig. L'horabaixa i en haver dinat, han partit en ruta cap a la zona del nucli urbà de Son Mesquida, al terme de Felanitx, acompanyats per Joan Llaneras. Pel que fa a les xerrades, han gaudit i escoltat les històries que ha contat el ciclista i aventurer José Luís Garcia que ha contat la seva experiència voltant pel món com a persona sorda en el que ha titulat les "Rutas del silencio". Finalment, la coordinadora del campus, Catalina Capellà i el seu company de viatge, Eusebi Colomer, els hi han contat la seva experiència fent la volta al món durant tres anys a damunt una bicicleta.

Pel dia d'avui dimecres el repte és una excursió amb bicicleta fins a la platja acompanyats per Joan Llaneras i per Guillem Timoner, però d'això ja en farem cinc cèntims ja de tard a la narració de la jornada.




1 comentario:

  1. hola!
    lo primer donar l enhorabona a l organitzacio per dur a terme aquest campus i fer gaudir els nins i nines d una gran setmana de convivencia i ciclisme.
    aquest misatge esper tos el nins i nines del campus i especialment als sollerics i mencio especial a nen damia pasan i en juan caballero homar.
    disfrutau de l experencia!!!

    toni payeras.

    ResponderEliminar